Magdödaren!

Det är lite clickbait på den rubriken, jag ber om ursäkt för det! Men jag tänkte i alla fall tipsa om en avslutningsövning jag gör under mina egna pass, mina gruppträningspass och passen jag brukar ge till mina klienter. Jag kallar den magdödaren eftersom det är så det känns.

Den går till så här:

Du ska göra 5 varv av:

  • 20 crunches
  • 20 crunches med raka ben
  • 20 flutter kicks

Försök genomföra varven så fort du bara kan, och med bra teknik! Nyckeln för att detta ska känns som att magen vänds ut och in är att du alltid pressar svanken mot backen och har minimal vila mellan övningarna och varven!

Detta lämpar sig bäst att göra i slutet av ett pass. Förslagsvis efter några andra tuffa bålövningar (tips HÄR) eller andra ”större” övningar så som knäböj eller marklyft.

Kör hårt!!!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras