Alla hjärtans dag!

Brukar ni fira alla hjärtans dag?! Jag och min sambo är lite dåliga på det men idag ska vi försöka hitta på något. Det lutar åt att laga lite god mat!

Men innan det är dags för mys så måste vi köra lite fys! Därför tänkte jag bjuda på ett specialkomponerat Alla Hjärtans Dag-pass! Gör det på egen hand för att träna ditt hjärta, eller tävla med nån du håller kär för att träna på din relation! 😉

Passet är en 10 minuter AMRAP med:

  • 5 knäböj
  • 10 upphopp
  • 15 mountain climbers
  • 20 jumping jacks

Sätt en klocka på 10 minuter och försök göra så många varv som möjligt av ovanstående övningar. När du har gjort den sista repetitionen av jumping jacks startar du alltså om på knäböj. Detta fortsätter du med tills det gått 10 minuter!

Notera hur många varv du gjorde och kommentera nedanför!

Ha en fantastiskt dag! /Patrick

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras