Lär dig göra pistol squats!

Har du alltid velat lära dig göra övningen pistol squats? Då är det här inlägget för dig!

Pistol squats är en utmanande övning för både styrka, balans och stabilitet. Övningen ser så där omöjlig ut, vilket gör att det även är en sån där övning som man verkligen vill kunna (helt plötsligt kanske du får chansen att imponera på någon med dina pistol squats 😉 )!För majoriteten är övningen dock så pass utmanande så det är svår att veta hur man ens ska börja träna på den.

 

Börja så här!

Jag har två övningar jag brukar starta med:

 

 

Varva mellan dessa två övningar samt kombinera med tyngre styrketräning för ben och höft (t.ex knäböj, utfallssteg och benpress). Jag brukar oftast rekommendera 3-5 set med ca 10 repetitioner/ben för övningarna ovanför.

Kör hårt och lycka till!
Coach Patrick

 

Views All Time
Views All Time
23
Views Today
Views Today
1
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras