I’m back! Numera som pappa!

Som rubriken antyder! Jag är tillbaks! Eller det är min ambition i alla fall. Jag har alltid varit duktig på att bolla många saker samtidigt, men jag är även duktig på att prioritera och framför allt prioritera bort saker som jag vet att jag kan lägga till sidan. Tyvärr har bloggandet varit något jag prioriterat bort under sommaren och hösten till förmån för annat.

Vad har jag gjort då?! Jo men det största som hänt är att jag blev pappa till fantastiska Ludde i maj. Jag har gjort mycket roliga grejer i mitt liv men att få barn slår ALLT! När Ludde kom så ville jag spendera så mycket tid jag kunde hemma med familjen och valde att växla ner väldigt mycket på jobbet.

Jag har även pluggat under hösten och skrivit klart en uppsats jag hade släpandes från universitetstiden. Det blev klart i januari och jag har numera en kandidatexamen i idrottspedagogik (heja mig)!

Övrig tid har jag lagt på jobbet som rullar på som vanligt! Roliga klienter, spännande projekt och så klart massor av planer för framtiden.

Målet med bloggen under våren är att skriva kort om vad jag sysslar med och dela med mig av träningstips.. och jag tänker att vi börjar på en gång. Här kommer en några sköööööööna uppvärmningsövningar för höften!

Träna HÅRT nu så ses vi i framtida inlägg.

/Coach Patrick

Views All Time
Views All Time
27
Views Today
Views Today
1
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras