Millies kloka tankar om hälsa

”Det är viktigt att veta varför du tränar och varför du är villig att göra förändring kring kosten. Jag hoppas och tror på att ni alla där ute är tillräckligt kloka för att göra det i syfte för att vara hälsosamma i längden och för att kunna vara starka och hållbara för prestation eller för livet i allmänt. Allt annat är oviktigt.”

Min kloka och grymma kollega Millie Eriksson la upp ett väldigt bra inlägg på instagram här om dagen. Jag kände att jag behövde dela med mig av det för er allihopa.

Millie är den på Sport Performance Center som jobbar mest med viktnedgång, hälsoresor och livsstilsförändringar. Så går du i tankarna att inleda en sån resa tycker jag att du ska läsa hennes senaste instagraminlägg.

Du hittar henne HÄR, under namnet @ptmillie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras