Vad motiverar dig att träna?

Vad motiverar DIG att träna när du egentligen inte är sugen? Kommentera gärna! Det som motiverar mig hör du i videon nedanför.

Jag la först ut denna video på min instagram (https://instagram.com/sportperformancecenter) och då fick jag ett gäng grymma svar, läs dom här:

”Samma som dig, känslan efter är ju så grym!!! Sen gillar jag riktiga grispass som du brukar ha ibland, man vet att det kommer va sjukt jobbigt men jäklar vad grym man känner sig efteråt.” ”Håller med känslan efteråt är väldigt belönande. Sen så försöker jag alltid fråga mig själv varför jag tvekar eller känner mig omotiverad. Ibland kan det vara bra att lyssna på kroppen men anledningen att skippa ett pass är sällan bra.”

”Det kanske låter tråkigt men jag bara gör det, jag tänker inte ens ”ska jag?”. Det är förutbestämt att jag tränar helt enkelt. Springer varannan dag, styrketränar varannan.”

”Att få berömma dig själv efteråt (endorfiner, slappa i soffan med fint samvete, god mat etc) Att skippa ge dig själv dåligt samvete.”

”För mig är det frasen”gör det bara” det är som min bestämda sida tar mig i kragen och drar mig upp. Sen när jag väl är igång, t.ex om jag är ute och går tar jag alltid omvägar för att gå längre. För i min hjärna finns inte tanken att gå tillbaka. Det är så illa att jag kan gått 5 meter in på avstickaren men vägrar gå tillbaka även om det betyder att jag behöver gå 5 extra km. Jag tror jag är lite skadad.”

”Jag bara bestämmer innan när jag ska träna o just do it. Men känslan efter är oslagbar. Ett tag satt du på min axel Patrick.”

”Känslan och ont (så klart!!!) som jag har efter passet är såååå grymma! Jag har börjat träna eftersom jag hatade mig själv efter 2 graviditeter men nu tränar jag för att jag älskar min kropp. Ibland är det svårt att börja träna men känslan efter den sista burpee eller sista planka gör mig glad!”

”Det som motiverar mig är faktiskt känslan under passet. Framför allt i i löpningen får jag ett rejält endorfin påslag. Nästan mer när det är lite slaskigt regnigt än soligt väder. Det är nått speciellt med att kroppen hamnar i ett läge där vädret inte spelar någon roll. Det kan vara kallt och blött, men du är helt varm i kroppen och bara mosar på… helt fantastiskt!” 

Så, vad motiverar DIG att träna?! Dela med dig av ditt bästa tips i kommentarerna! /Coach Patrick

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras