Välkommen 2021!

Igår, den 1/1 genomförde jag årets första träningspass! 2020 var ett omtumlande år på alla sätt och vis. Året innehöll väldigt mycket positiva saker, men så klart väldigt mycket negativa saker främst kopplade till den rådande pandemin.

En sak jag är väldigt nöjd över är att jag lyckades hålla en hög träningsvolym hela året. Jag fick även till en bra variation på passen! Det hjälpte till att klara perioder av hög arbetsbelastning och stress, samt att jag lyckats hålla mig frisk, pigg och positiv genom detta speciella år!

Jag vet att jag mår som bäst när jag kan träna fem pass i veckan. Det spelar inte så stor roll vad för slags pass eller längden på passen. Det har snarare med frekvensen att göra. Jag hoppas att även detta året ska innebära så mycket träning!

Nu köttar vi vidare! 2021 bring it on! /Coach Patrick

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras