Individanpassat träningsprogram

Sluta INTE träna! Detta inlägg är för dig som är idrottare och fått säsongen pausad samt dig som är motionär och behöver extra hjälp med träningen under denna konstiga tid! Nu släpper jag möjligheten till ett begränsat antal individanpassade träningsprogram!

Programmen är upplagda efter dina mål och dina förutsättningar och kommer sträcka sig under 4-6 veckor.

Programmen har ett fast pris på 1000 SEK, och du kan beställa ett fram till den 25/11-2020.

Maila [email protected] för att boka ett program. Jag gick ut med nyheten på min Instagram igår och ca 20% av dom tillgängliga programmen jag har är redan tagna (har avsatt en viss mängd tid för detta, och har i dagsläget svårt att öka den). Så skynda skynda!

Hoppas jag får hjälpa dig! /Coach Patrick

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras