Veckans schema

Jag får ju ibland frågor vad jag verkligen gör på jobbet… och ibland fattar jag inte själv hur jag får veckorna att gå. Nu sitter jag och jobbar med lite pappersarbete mellan två pass och tänkte passa på att lista hur min vecka kommer att se ut.

Inspirationen till det här inlägget har jag fått av Lojsan, en GRYM bloggare som brukar tärna med mig då och då (dags för ett pass snart Lojsan)!

 

Måndag

PT-pass med en tjej som vill bli snabbare på löpning, en kille som har som mål att gå ner i vikt och må bättre, två personer som vill öka rörlighet och en tjej som tränar med mig ett par gånger i veckan där målet är att träna för att må bra. Dessutom en screening med en kille som tävlar i orientering och friidrott, målet är att vi ska hitta parametrar att jobba med för att förbättra prestationen. Förutom det har jag en konsultation, kul att ni vill träna med mig! Jag har även ett möte med Danny på ErgonomiCenter för att planera veckans uppdrag vi har med ett företag.

Jag har som mål att hinna hem och laga mat innan Anders Hansens program om hjärnan sätter igång, någon mer än mig som verkligen gillar det programmet?

 

Tisdag

Ett GÄNG PT-pass, bland annat en grym kvinna som har kommit igång att träna för ett år sedan och har gjort ett jättejobb med att gå ner i vikt, bli stark och få in träningen i vardagen. Jag har ett pass med en duktig tennisspelare som jag sköter all fysträning för, jag har ett pass med två kompisar som tränar tillsammans (brukar bli jobbiga pass, med svordomar och elaka blickar, haha). Dessutom en screening och några konsultationer. Jag tänkte även hinna med att träna innan lunch.

 

Onsdag

Dagen startar med ett pass för en fotbollsspelare, sedan har jag ett möte och ett gäng PT-pass. Under kvällen håller jag ett gruppträningspass och avslutar kvällen med ett fyspass för ett gäng alpinskidåkare. Under dagen sk jag även hinna med att planera för vårens träningsresa! Om du vill följa med till Kroatien och träna med mig, klicka HÄR!

 

Torsdagen

Torsdagen innehåller inte så många pass, det är ett gäng på morgonen men resen av dagen kommer jag ägna åt att jobba med ett företag som vill satsa på sin personals hälsa. (PS, har du ett företag och är sugen på nått liknande, kika HÄR)

 

Fredag

Fredagen innehåller ett gäng PT-pass, bland annat för samma tennisspelare som tränar på tisdag, några som vill träna för att må bra och ett företag som tränar ett pass varje fredag. Dagen avslutas med ett gruppträningspass och sedan blir det nog tacos och Handsmade Tale i soffan!

 

Lördag

På lördag åker jag till Stockholm för att föreläsa för framtidens personliga tränare hos Intensive PT. Efter det åker jag hem och tittar på när bandylaget jag är fystränare för spelar semifinal i Svenska Cupen.

 

Söndag

Söndagen tänket jag inleda med sovmorgon och sen kanske en promenad i naturen om vädret tillåter. Sedan ska jag försöka hinna kika på när innebandylaget jag har hjälpt med fysträningen inför denna säsong spelar. Efter det håller jag ett gruppträningspass och avslutar dagen med bandy och finalerna i Svenska Cupen.

 

Ja så ser veckan ut just nu! Hur ser DIN vecka ut?! /Patrick

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras