Brutal övning för dig som vill träna ben och rumpa!

Du vet när man sitter och scrollar på instagram och slötittar på en massa bilder och klipp? Tänk dig att du precis som jag har flödet fyllt med en massa träningskonton så du är van att se ett par hundra olika varianter av knäböj, olika sätt att träna magen på och tillräckligt med rörlighetsövningar för att trötta.. varje dag!

Men sen, helt plötsligt, stannar du scrollandet och tappar hakan!

Det var precis det som hände när jag såg den här övningen. Jag visste redan när jag såg den att den kommer vara helt brutal och göra fantastiskt ont! Och jag visste samtidigt att jag måste testa den och göra den med mina klienter!

Denna övning är genial och du ska göra den så här:

Sätt ett miniband runt knäna, ställ en timer på fem minuter och sätt dig i jägarstol mot en vägg. Under fem minuter ska du sitta där samtidigt som du pressar ihop och isär knäna. Om du tvingas ställa dig upp eller rasar ihop så pausar du klockan. Total arbetstid ska alltså vara fem minuter!

Utmana dina träningskompisar på denna! Den passar utmärkt att lägga efter ett jobbigt benpass eller kanske efter ett tuffare löppass!

Och du! Om du vill fylla ditt flöde på instagram med mer träning så hittar du mig under användarnamnet @sportperformancecenter

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.