324979 visningar

Jag försöker hitta på så mycket roliga sätt att leverera information och inspiration till er, där en av kanalerna jag använder mig av så klart är den här bloggen.

Ett annat roligt projekt jag har är min YouTube-kanal (LÄNK!). Den startade egentligen som ett sätt för mig att slippa skriva förklaringar till övningarna jag gav mina klienter. Efter att jag fått tio frågor om samma övning kom jag på den lysande idéen att spela in en video där jag visade övningen och skicka den som svar.

Sagt och gjort, kanalen var född! Ambitionen var aldrig att få en massa prenumeranter eller för den delen lägga ut så mycket material. Men med åren har det vuxit och jag har lyckats fått spridning på flera av mina videos, bland annat på grund av att dom funnits med i artiklar här på SportHälsa.

Idag såg jag att jag har totalt 324979 visningar på alla mina videos! Hur häftigt är inte det?! Eftersom jag är lite av en tävlingsmänniska satte jag upp lite roliga mål idag. Jag skulle vilja ha totalt 500000 visningar på alla mina videos och 2000 prenumeranter!

SÅ! Med det sagt! Om du vill ha tips på övningar, inspiration och en inblick i livet som PT så tycker jag att du sak prenumerera på min kanal (LÄNK!). Jag lovar att leverera MINST en video i veckan resten av året!

Hoppas du vill följa med mig i resan mot 2000 prenumeranter!

5 av mina mest sedda videos:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras