Boktips!

Några av böckerna jag har på kontoret… jag har läst dom flesta (även dom tjocka)!

Nu är det bokrean och när jag såg en annons om det fick jag idén att tips om lite bra böcker! Jag har faktiskt ingen aning om dom här böckerna finns på rea… men jag lovar att dom är värda att läsa även till full pris!

Hjärnstark av Andreas Hansen
Detta är ett måste att läsa för ALLA! Boken går igenom varför träning är bästa medicinen mot stress, depression och många andra sjukdomar! Förutom att boken går igenom varför det funkar så ger Andreas tips på VAD du ska göra för slags träning. Det finns alltså inga ursäkter att börja må bättre efter att du läst boken!

Söm, sömn, sömn av Minna Tunberger och Christian Benedict
Denna bok lästa jag nyss och jag är imponerad över hur bra författarna förklarar sömnen betydelse för hälsa och välmående. Jag fick mig en tankeställare och prioriterar nog min sömn liiiite bättre efter att jag läst boken!

Factfulness av Hans Rosling, Ola Rosling och Anna Rosling Rönnlund
Denna har kanske inte så mycket med träningen att göra. Men det är ett MÅSTE att läsa! Du lär dig se världen på ett helt annat sätt! Jag läst det i somras och tänker på vad som förmedlades i boken var och varannan vecka!

Slutbantat av Erik Hemmingsson
Denna bok håller jag på att läsa just nu. Jag har aldrig varit nöjd med sätten jag fått lära mig att hjälpa folk gå ner i vikt. Det här med kalorier in och kalorier ut stämmer ju så klart, men jag har känt på mig att det är andra faktorer som är avgörande för att få en viktnedgång som blir permanent. Denna bok förklarar hur det ska gå till, och varför en viktuppgång sker från första början.

Träna bort den stressrelaterade ohälsan av Michail Tonkonogi och Helena Bellardini
Precis som hjärnstark lägger denna bok fokus på träningens effekt på just stress, depressioner och andra sjukdomar. Michail Tonkonogi är ju helt fantastiskt kunnig och jag rekommenderar alltid att lästa och lyssna till allt han medverkar i!

 

Det var lite boktips av mig. Jag vet inte om dom finns på rean. Hur som helst är dom värda att läsa! Har DU några tips på bra böcker?! Tipsa gärna genom att kommentera!

/Patrick

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras